top of page
DJI_0730_edited.jpg

Over ons

Als onafhankelijk adviesbureau kijken we op een integere manier naar alle aspecten van de ecologie. Zowel voor grote als kleine projecten, voor particulieren en bedrijven. We zetten ons in voor de ecologie van Nederland. Met een frisse blik op complexe vraagstukken. Dat is innovatief ecologisch onderzoek van Uhlelo. 

We zijn gemotiveerde deskundige ecologen, met een unieke kijk op de ecologie. Wij gaan voor begrijpelijke resultaten en heldere, snelle communicatie.  

Jeroen Gruijters

Ik ben enthousiast, communicatief sterk en gedreven. Geboren en getogen in Eindhoven. Ik bevind mijzelf graag in goed gezelschap; lachen en een goed gesprek voeren.

 

Ik heb een echte passie voor het onderwaterleven, wat in mijn hobby’s terug is te zien. Zo ben ik duiker, doe ik graag aan hengelsport en heb ik een eigen tropisch zee aquaria. 

Ik ben gespecialiseerd in gierzwaluw en vleermuizen onderzoek en aquatische ecologie. Daarnaast ben ik veel bezig met de wetgeving, zowel de Omgevingswet als de Kader Richtlijn Water. Momenteel specialiseer ik mezelf in het onderzoek naar amfibieën en vogels.

DSC03500_edited_edited_edited.jpg

Waar Uhlelo voor staat

De naam Uhlelo hebben wij niet voor niets gekozen. Letterlijk vertaald uit het Zoeloe staat Uhlelo voor systeem. Het woord systeem leent zich aan 'stelsel arrangement' in het Laatlatijn en aan 'georganiseerd geheel' in het Grieks. 

 

Wat ons betreft is het ecosysteem een georganiseerd geheel; het huishouden van de natuur.  Mensen zijn daar geen eigenaar van, maar een onderdeel. Wij vinden het erg belangrijk om recht te doen aan het ecosysteem, door te kijken naar ecologische vraagstukken vanuit de complexiteit dat het ecosysteem is. 

Uhlelo Transparant Wit achtergrond.png

Samenwerking met Teia.nl

Al meer dan zes jaar vormen we een hechte samenwerkingspartner met Teia.nl.

Hierdoor hebben we veel ervaring opgebouwd met omvangrijke en langdurige opdrachten.

Met deze kennis en ervaring zijn we breed inzetbaar voor veel diverse opdrachten.

bottom of page